آموزش ساعت (همراه مفاهیم اساسی تشخیص زمان)
در پست امروز، قصد داریم در مورد آموزش ساعت و نحوه تشخیص زمان صحبت کنیم. این یکی از اولین تجربیاتی است که کودکان با ریاضیات به روشی بسیار طبیعی دارند، اما اگر دانش و مهارت های قبلی برای درک آنها نداشته باشند، می تواند یک مفهوم بسیار پیچیده باشد.
مهارت های اساسی برای یادگیری نحوه تشخیص زمان
دو مورد از مهارت های اساسی که آنها نیاز دارند عبارتند از:
شمارش تا ۶۰
آنها باید بتوانند این کار را برای درک دقیقه انجام دهند.
خواندن یک عدد در ۵ ثانیه
هنگامی که آنها توانستند تا ۶۰ بشمارند می توانیم کار با ساعت را شروع کنیم. در حالت ایدهآل، کودکان باید ساعت خود را بسازند… بسیار ساده است: یک صفحه پلاستیکی یا مقوایی، چند نشانگر و مقوا برای ساخت عقربهها.
آموزش ساعت
در ابتدا، بهتر است بر روی درک اهمیت هر عقربه تمرکز کنید:
وقتی شروع به بازی با ساعت می کنیم، اول از همه، ساعت ها را آموزش می دهیم، قبل از اینکه عقربه عقربه را پنج دقیقه حرکت دهیم: ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۵، ۴۰، ۴۵، ۵۰، ۵۵. وقتی مدتی با ساعت بازی کردند و فهمیدند هر عقربه چه چیزی را نشان می دهد، می توانیم به آنها ربع آموزش دهیم. یک ربع و نیم ساعت و سه ربع ساعت.
در عین حال، میتوانیم زمان را روی یک ساعت دیجیتال به آنها نشان دهیم، که به سادهتر کردن تمرین کمک میکند زیرا دقایق دقیقا به شکل عدد نشان داده میشوند.
از آنجایی که اعداد در یک ساعت آنالوگ فقط به ۱۲ می رسند و یک روز شامل ۲۴ ساعت می شود، هنگامی که زمان را به صورت آنالوگ می خوانیم باید “am” یا “pm” را نیز اضافه کنیم تا زمان صحیح را نشان دهیم.
در مقابل، ساعت دیجیتال دو گزینه را ارائه می دهد. می تواند زمان را در ۲۴ ساعت یا در ۱۲ ساعت نشان دهد، در این صورت صفحه نمایش حروف اختصاری A.M یا P.M را نشان می دهد.
آموزش ساعت دیجیتال ۱۲ ساعته
A.M.: قبل از ظهر
P.M: بعد از ظهر
مثلا: آرین و آیدا قرار است تولد خود را جشن بگیرند و دعوت نامه بفرستند. زمان دعوت نامه ها یکسان است، اما حروف A.M و P.M آن متفاوت هستند. یکی از آنها صبح می رود و دیگری عصر.
آموزش ساعت دیجیتال ۲۴ ساعته
وقتی عددی که روی صفحه نمایش داده می شود بزرگتر از ۱۲ باشد، ۱۲ را از عدد کم می کنیم و نتیجه زمان صحیح را به ما می دهد.
مثلا:
امیدواریم این پست برای یادگیری نحوه تشخیص زمان مفید بوده باشد!
منبع: آکادمی یومینز