آلرژی نوزاد و ۳ روش جدید شناسایی آن
آلرژی نوزاد یک معضل همیشگی برای مادران است. معرفی مواد آلرژی زا مانند بادام زمینی و تخم مرغ در اوایل به کودک ممکن است به کاهش خطر ابتلا به آلرژی کمک کند.
قبلاً به مادران جدید هشدار داده می شد که از ترس واکنش های آلرژیک از خوردن غذاهایی مانند بادام زمینی، ماهی و تخم مرغ تا سال های نوپا یا حتی پیش دبستانی به طور کامل اجتناب کنند. اکنون مادران و پدران به امید پیشگیری از آلرژی غذایی به طور فعال تشویق می شوند تا این غذاها را زودتر معرفی کنند. و برخی از شرکت ها انجام این کار را برای شما آسان می کنند.
تحقیقات:
فرانک گریر، پزشک متخصص نوزادان در مدیسون و عضو آکادمی اطفال آمریکا، میگوید: اکنون مشخص شده است که تأخیر در معرفی برخی غذاها خطر ابتلا به آلرژی غذایی در کودک را کاهش نمیدهد. در واقع، نشان داده شده است که معرفی زودهنگام آنها شانس ابتلا به آلرژی را کاهش می دهد. مطالعه مشهور LEAP نشان داد که اگر به جای اجتناب از پروتئین بادام زمینی به نوزادان داده شود، احتمال ابتلا به آلرژی به بادام زمینی در نوزادان کمتر است. در تحقیقات دیگری به نام مطالعه EAT، تغذیه زودهنگام تخم مرغ به پیشگیری از آلرژی نیز کمک می کند.
راه حل:
آکادمی آمریکایی آلرژی آسم و ایمونولوژی (AAAAI) می گوید که غذاهای بسیار آلرژیک از جمله محصولات لبنی، تخم مرغ، سویا، گندم، بادام زمینی و آجیل درختی (به شکل پودر یا کره، نه آجیل کامل) و ماهی و صدف می توانند بین ۴-۶ ماهگی به نوزاد داده شوند. راههای زیادی برای سرو این غذاها برای کودکتان وجود دارد، مانند غذا دادن به ماهی پوره شده یا پخش کردن یک اسمیر نازک کره بادامزمینی روی بیسکویت کودکی که دندان در آورده.
اما چند محصول جدید در بازار وجود دارد که کار را برای والدین آسان تر می کند:
پودر و پفک بادام زمینی:
آجیل کامل یا کره بادام زمینی برای نوزادان خطر خفگی دارد و باید از مصرف آن اجتناب کرد. یک جایگزین آسان برای معرفی پروتئین بادام زمینی پودر بادام زمینی است که می تواند با موادی مانند شیر مادر و ماست مخلوط شود. پفک بامبا یک میان وعده خارجی است که به راحتی حل می شود و می توان آن را به عنوان فینگر فود مصرف کرد. ممکن است در مورد برخی از غذاهای شیرخوار حاوی بادام زمینی ادعایی داشته باشید که می گوید: «معرفی غذاهای حاوی بادام زمینی آسیاب شده بین ۴ تا ۱۰ ماهگی و ادامه مصرف ممکن است خطر ابتلا به آلرژی نوزاد به بادام زمینی را تا ۵ سالگی کاهش دهد.»
غذای مخصوص کودک:
Inspired Start یک غذای کودک است که هشت ماده آلرژیزای رایج شامل تخممرغ، بادام زمینی، آجیل درختی، ماهی و صدف را معرفی میکند. کیسه ها حاوی مقدار کمی پروتئین آلرژی زا هستند که با پوره میوه ارگانیک ترکیب شده است.
مخلوط کردن پودر:
SpoonfulOne پودری است که با غذای کودکتان مخلوط می کنید. هر بسته حاوی مقدار بسیار کمی پروتئین از بادام زمینی، شیر، تخم مرغ، بادام، سویا، گندم، میگو، بادام هندی، فندق، جو دوسر، ماهی کاد، اسپند، سالمون، کنجد، گردو و پسته به علاوه مقداری ویتامین D است.
چند هشدار از AAAAI:
برای شناخت آلرژی نوازد به عنوان مثال، غذاهای آلرژی زا را در خانه معرفی کنید، نه خارج از خانه در مهدکودک یا رستوران.
قبل از ارائه یک غذای حساسیت زا صبر کنید تا کودک شما با چند غذای جامد آشنا شود و آنها را به خوبی تحمل کند.
منبع: یومینز